2010. március 25., csütörtök

Magamról

Eszterhás Emőke vagyok.

A Tan Kapuja Buddhista főiskolára jártam, amivel keleti filozófia iránti érdeklődésemet igyekeztem továbbfejleszteni.

Elvégeztem az ETI egészségügyi és a természetgyógyász modult.
Bach-virágterápiával, svédmasszázzsal, reflexológiával és prananadi-masszázzsal foglalkozom, Most végzem a Schüssler-féle arcdiagnosztikai tanfolyamot.
Angolul, németül társalgásszinten beszélek, hollandul gyengébben.

A tibeti buddhizmus áll legközelebb szívemhez, ezért a prananadi (tradícionális tibeti gyógyítás) gyógyító ösvényét választottam a Magyarországon lévő több energetikai ágazat közül. E gyógyító rendszernek hetedik fokozatáig jutottam; köszönet mestereimnek.

A prananadi életfolyamatokat támogat, valamennyi síkon hat. Igazodik minden élő és élettelen egyéni igényeihez. Támogatja a személyiség fejlődésének folyamatát. Pozitívan befolyásolja a gyógyulási folyamatokat, enyhíti a fájdalmat, segít félelem, harag, méreg, depresszió, aggodalom, kétségek közt lévő levertség legyőzésében. Megkönnyíti a nehéz fizikai és pszichikai megterhelés leküzdését. Előnyösen befolyásolja az emberekhez való viszonyulásunkat. Serkenti a kreativitást, a teljesítőképességet. Elősegíti az önmegismerést, a könnyebb beilleszkedést.

Mai rohanó világunkból eltűnt a kommunikáció egyik legalapvetőbb eleme: az érintés. Aki úgy dönt, hogy a betegségmegelőzésnek, gyógyulásnak ezt a formáját választja, meglepődve tapasztalja milyen pozitív tényezők jelentkeznek a terápia során. Hatalmas élmény, hogy a gyógyulást egy másik ember érintése indítja el. Mint tudjuk, szervi problémáink zömét tudatunk kelti életre. A módszer hidat alkot a test és a tudat kommunikációjában. Mentális szinten is hatást gyakorol, melynek következménye az, hogy a tudatunk által produkált betegségek gyógyulási folyamata elkezdődik.

A masszázs az érintés kölcsönhatása - a kéz kapcsolata a testtel, a fejjel, a kézzel vagy a lábbal. Ugyanakkor a masszázs nemcsak a bőrfelületet érinti, hanem az izmoknál és a csontoknál is mélyebbre hatol, hiszen a gondos, alapos masszázs az ember egész lényét áthatja.

Jelenleg mobil masszőrként dolgozom és a Bach-virágterápia elemeivel ötvözöm a masszázs áldásos hatásait. 
A különböző masszázsterápiákkal való együttes alkalmazás során a Bach-virágterápia használata segítheti az ellazulást, csökkenti a stresszt, és bizonyos testi megkeményedések kioldását is támogatja. Hasznos lehet például az ernyős madártej, a szilfa, a nebáncsvirág, a tölgyfa,de még számos más virág is szóba jöhet, a beteg lelkiállapotától függően. Testi kötöttségeink álltalában mindig összefüggésben vannak lelki problémáinkal. Erre jó példa a stresszcsomók kialakulása vállak tájékán.  Ha ezt nem csak külsöleg oldjuk, hanem belsőleg is hatást gyakorolunk ugyanebben az irányban, sokkal hathatósabb eredményt érhetünk el. A cseppek egyénreszabott alkalmazása mellett a masszázsolajokat is személyhez kötötten készítem el, aromaterápia és Bach-csepp hozzáadásával, ha vendégemnek erre igénye van.

Ugye Önnel is előfordul, hogy fáj a háta, nyaka, dereka? Izmai, izületei fáradtak, letapadtak? Felfrissülésre, energiára vágyik? Keveset mozog? Kényelmesen fogyni szeretne?

A legtöbb ember küzd ezekkel a gondokkal, melyek legtöbb esetben életmódjukból fakadnak. Igazán jólesik ilyenkor egy üdítő masszázs!
Azonban nincs ideje masszőrhöz járni? Szánjon magára időt, hívjon, házhoz megyek!
Hogyan lehet a szolgáltatást igénybe venni?

Bővebb leírás a masszázsokról: http://zebrainbow.blogspot.com/2010/03/az-altalam-alkalmazott-masszazsfajtak.html

A prananadi masszázs igénybevételéhez házhoz megyek. Ez a tradícionális tibeti masszázs földön ruhában történik, és mintegy másfél óráig tart, ami kimozgatásokkal együtt kb. 2 és negyed óra. (Kérhető részmasszázs is a problémás területekre, s így természertesen rövidebb ideig tart, de ajánott minimum egy óra.)

A talpasszázshoz szintén házhozmegyek.

Svédmasszázst otthonomban, vagy egyeztetés alapján egy belvárosi masszázsszalonban végzem.

A masszázs megrendeléséhez, hívja az alábbi telefonszámot: 06 20 467 99 59

Árak:

Testmasszázs:      

30 perc   3200
60perc    4500
90 perc   6000

Talpmasszázs:

kb. 45 perc 2500



                                                                       



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése