2010. március 11., csütörtök

PRÁNANADI

A Pránanadi az életenergia-csatorna szanszkrit elnevezése és egy sok ezer éves, önmagunk és mások gyógyítására alkalmas módszer neve, mely igen intenzív személyiségfejlődést is hoz. Ezen felül az élet számos más területén is nagy segítséget jelent használója és környezete számára.

A módszert egy európai tudós 16 évi tibeti képzés után hozta el a nyugati világba. Magyarországon 1992-ben vált ismertté, átadása az eltelt évek alatt széles körben valósult meg.

Ezzel a módszerrel � melynek oktatása a radiesztéziás ismeretek alapjaival egészül ki �, bárki alkalmassá válik önmaga és mások energetikai kezelésére. A prána mindent átható, erőteljes energia, támogatja az életfolyamatokat, minden síkon hat.

Használata harmóniát hoz létre tudati szintjeink között. Kivétel nélkül (nemre, származásra, iskolai végzettségre, vallási hovatartozásra, egészségi állapotra, stb. tekintet nélkül) mindenki alkalmas ennek az egyszerű és szeretetteljes rendszernek az elsajátítására.

A Pránanadi a gyógyító lámák tudománya. Csak avatott mestertől tanulható meg, beavatás által lehetsz a módszer ismerője és alkalmazója.

A több ezer éve, élő mesterektől kapott Pránanadi beavatás több átadható fokozatból áll. Az első fokozat megismerése után a fizikai test energiával való feltöltését és gyógyítását tudod segíteni, a második fokozat lelki hatású és te is képessé válhatsz az energia közvetítésére térben és időben. A fokozatok intenzív testi-lelki gyógyulást hoznak, megnyitva ennek az éntől független energiának az útját belső lényünkön át. A további fokozatok lehetővé teszik a magasabb szintű segítségnyújtást saját szervezetünk számára, környezetünk felé, valamint bárki számára, aki hozzánk fordul.

Hatása intenzív személyiségfejlődést eredményezhet rövid időn belül. Tudatos része lehetsz a világot és önmagadat alkotó energiának. Nagyban segít abban, hogy életedet tudatosabban éljed, irányítsad.



Köszönet a mestereknek: Földi Erzsi és Gyuri
Forrás: http://www.pranapadlas.hu/index.htm
                                                          Bővebben: http://www.prananadi.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése